VIRTUALNA ORDINACIJA
12.10.2021.
Autor: IK, FOTO: Unsplash

VIRTUALNA ORDINACIJA

Posljednjih godinu i pol pristup zdravstvenim ustanovama postao je otežan

U liječničkim ordinacijama često se događa dobro poznat „sindrom bijele kute“. Pacijentima se poveća krvni talk i postaju pobuđeni zbog čega često ne razumiju što im liječnik govori i  ne sjete se postaviti prava pitanja. Ako tome pridodamo činjenicu da je u posljednjih godinu i pol pristup zdravstvenim ustanovama postalo otežan, jasno je kako na kraju dana bolesnici mogu ostati zbunjeni.

 

Edukativni kanal za opću populaciju

Stoga je usporedo s pandemijom, u sklopu edukativnog portala E-Medikusa, pokrenut edukativni kanal za opću populaciju nazvan“ Virtualna ordinacija“. Sada je „Virtualna ordinacija“ zaživjela kao samostalan portal u svrhu edukacije o pojedinim zdravstvenim stanjima, kao i podizanja razine svjesnosti o javnozdravstvenim problemima. Misija portala pružanje je provjerenih i pravodobnih informacija iz svijeta zdravlja, pri čemu se njeguje multi- i interdisciplinaran pristup zdravlju. 

 

Pacijentima možete preporučiti da poslušaju kratke edukativne video materijale ili pročitaju članke o raznim temama, a registrirani korisnici mogu postaviti pitanja na koja odgovaraju zdravstveni radnici – suradnici portala. 

Zavirite u različite virtualne ordinacije na www.virtualna-ordinacija.com i preporučite s povjerenjem ovaj portal svojim pacijentima!

Povezani članci

Može li kozmetika zaista biti zdrava?

Može li kozmetika zaista biti zdrava?

28.06.2022.
Autor: V. P.
Psihološka podrška onkološkim bolesnicima

Psihološka podrška onkološkim bolesnicima

15.04.2022.
Autor: IK
Yoga u životu onkoloških bolesnika

Yoga u životu onkoloških bolesnika

14.04.2022.
Autor: IK
Zdrav planet za zdrave ljude

Zdrav planet za zdrave ljude

13.04.2022.
Autor: IK