„Svi koji me znaju, znaju da sam oduvijek probijao granice“

„Svi koji me znaju, znaju da sam oduvijek probijao granice“

Dražen Grgić - oftalmolog po struci, pustolov u srcu

17.07.2020. Autor: V. P.

Iskusan oftalmolog koji se već više od 10 godina bavi laserskim liječenjem u oftalmologiji i liječenjem bolesti mrežnice i vidnog živca – opis je ovo dr. Dražena Grgića koji se nalazi na službenim stranicama poliklinike u kojoj radi. Iako posve točan, ovaj opis zapravo malo toga govori o dr. Grgiću kojega smo mi upoznali.

 

Dr. Grgić je veliki pustolov koji je ove godine imao kako mnogi kažu „avanturu života“. 6. siječnja Dražen Grgić isplovio je iz Šibenika i zaputio se prema Atlantiku. Na putovanje je krenuo uz pratnju prijatelja Branimira Vlaja, no već nakon Gibraltara bio je prepušten sam sebi. Koji su ga izazovi snašli na putu, ili bolje rečeno na povratku poslušajte u intervjuu Osoba iza titule.

 

Osim osobnog probijanja granica, cilj ovoga poduhvata je prikupiti sredstva za pomoć SOS dječjem selu Hrvatska – što još uvijek možete učiniti pozivom na broj 060 9055.

 

Druga misao koja je vodila našeg sugovornika je osvijestiti javnost o problemu onečišćenosti mora. Ističe da more Jadrana nije izuzeto od ovoga problema i apelira na građane da svojim djelovanjem smanje onečišćenje i da svi zajedno osiguramo bolju budućnost generacijama koje dolaze i planetu Zemlji.

 

Dr. Grgić jedan je od onih ljudi s kojim se ne možete ne smijati, provjerite i sami!